Water Jetting – ultra højtryksrensning

Højtryksrensning

Water Jetting eller ultra højtryksrensning bruges som en alternativ sandblæsning, og kan være medvirkende til at fjerne beton og maling. Water Jetting teknologien er en let metode til, at sikre en både effektiv og bæredygtig afrensning. Processen bag Water Jetting er uden nogen form for blæsemiddel og den elektriske pumpe, benytter et minimalt forbrug af vand, hvilket er noget der udmærker sig i forhold til andre afrensningsmetoder. Derfor kan Water Jetting både være utrolig effektiv til afrensning, samtidig med det er miljøbevidst. Som nævnt bestod Water Jetting overhovedet ikke af sandblæsning, derimod består processen bag højtryksrensning på vandets energi og kraft, som når det rammer en overflade opnår en total afrensning. Derudover sker ikke en yderligere ruhed på overflader, som du benytter højtryksrensningen på, hvilket er endnu en fordel du tilegner dig selv ved at benytte højtryksrensning – overfladerne efterlades afrenset og med den samme ruhed som før afrensningen.

Produkter som benyttes til Water Jetting

Når du skal benytte dig af ultra højtryksrensning, er det vigtigt at du har de helt rigtige produkter, som det kræves at lave sådan en rensning. Et af de vigtigste produkter som du skal bruge, når du ønsker at lave en højtryksrensning er kompressoren. Når du er på udkig efter den kompresser, som du skal bruge, er det vigtigt at undersøge om enheden egner sig til den opgave, som du skal benytte den til. Derudover kan du kigge på informationer som brændstofforbrug, kapacitet og max tryk. En af de andre produkter, som er vigtig at have styr på er højtryksrenseren, når du er på udkig efter højtryksrenseren, er det vigtigt du undersøger det konstante flow af højtryksvand. Det konstante flow er det allervigtigste, når det kommer til valg af Water Jetting. For at få styr på oprydning og alle de vigtige yderelementer af afrensning, er det vigtigt også at have produkter til slyngrensning, sandblæsning, varme rum op og at støvsuge. Ydermere er produkter som buffertanke, trykluftfilter, affugtere, vakuum enheder, malepumper, malingvarmere og åndedrætskompressorer.

Arbejdsopgaver med Water Jetting

Water Jetting bruges til at afrense meget forskelligt rundt omkring i hele Danmark lige fra Skagen, Djursland til Odense, København og Helsingør. Uanset hvor i Danmark du befinder dig benyttes denne metode til at afrense. Water Jetting benyttes til afrensning i alt fra at fjerne beton, maling til rensning af forskellige overflader af stål- og jernoverflader. Opgaverne med Water Jetting klares med stor effektivitet samtidig med, at miljøet ikke lider unødvendigt – Water Jetting kræver nemlig af de fleste Water Jetting virksomheder rundt omkring i de danske byer lige fra Djursland til Helsingør udelukkende kræver et minimalt vandforbrug, hvilket gør det både billigere og mere miljøvenligt at benytte Water Jetting processerne til afrensning af alt fra jern- og ståloverflader til at fjerne beton og maling. Derfor anbefales det at tage kontakt til en Water Jetting virksomhed, hvis du har opgaver som de ovennævnte som du behøver hjælp til at få klaret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *