Undgå de høje afgifter med flexleasing

Leasing mærke

Danmark er desværre et af de lande i verden, hvor der er klart højest afgifter på biler. Ser man mod vores naboer i Sverige og Tyskland, så koster bilerne langt mindre end her i Danmark. Dette er især udpræget ved dyrere luksusbiler, da vi har et afgiftssystem, som både straffer dyre biler på prisen og på forbruget.

Afgiften stiger drastisk, når man kommer op i de dyre mærker, da de danske bilafgifter er gradueret efter bilens pris. Samtidig er der er ekstra straf til biler, som ikke kører langt på literen. De dyre luksusbiler er ofte ret store, samtidig med de har en stor motor. Dette går udover forbruget på benzin, og det går igen udover prisen på bilen.

Det danske afgiftssystem er derfor grunden til, at flexleasing er blevet så populært herhjemme. Med flexleasing undgår man nemlig at betale den fulde afgift, da man i stedet betaler en lille del af afgifter pr. måned. Og det er kun i de måneder, hvor man bruger bilen. Er det en sommersportsvogn, så kan man dermed undgå at betale afgift i vintermånederne. Dermed er en sådan type bil ekstra egnet til denne form for leasing.

Luksusbiler over 3 år

De biler, hvor flexleasing normalt bedst betaler sig er luksusbiler over 3 år gamle. Den månedlige afgift falder nemlig markant, når bilen når denne alder. Samtidig er luksusbiler i en super kvalitet, så det gør ikke noget at de har nogle år på bagen.

De kan næsten stå som nye, både pga. den gode kvalitet, men også fordi ejere af luksusbiler passer rigtigt godt på dem. De kører normalt heller ikke så mange kilometer, da de normalt ikke bliver brugt til pendlerbiler.

Har du drømme om en 3-4 år gammel Ferrari eller Maserati, så må du ikke snyde dig selv for at regne på prisen ved flexleasing. Sandsynligvis er der rigtigt mange penge at spare i en sådan situation. Det kommer dog an på, hvor højt leasingselskabet har sat restværdien og hvad de tager i månedlig ydelse.

Mange leasingselskaber på markedet

Er du ikke tilfreds ved det første tilbud du får på leasing, så er der et hav af selskaber. Der er nemlig kommer rigtig stor konkurrence i denne branche, i takt med hele branchen er vokset. Du kan dermed bare spørge en anden udbyder, hvad de kan gøre det for.

En god måde at starte er ved at benytte sig af en af de portaler på nettet, hvor man nemt og hurtigt kan indhente 3 tilbud på leasing. Her får man så 3 uforpligtende tilbud, og man kan se hvilket tilbud, som passer bedst til en selv.

Da det er uforpligtende tilbud, så man kan bare lade være med at vælge nogle af tilbuddene, hvis man tror man kan gøre det billigere andre steder. Lige meget hvad får en god ide om prislejet, og kan bruge dette til forhandling og rettesnor ved ens videre søgning efter leasingtilbud.

Relevante nyheder fra erhvervslivet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *