Tips til få et vildere sexliv

Sexliv

Alle par ønsker naturligvis at have et godt sexliv, men det er ikke altid at det fungerer. Specielt efter at man har dannet par mange år, kan der komme lidt knas i sexlivet. Derfor er det vigtigt, at du og din partner får gang under dynerne igen. Der er mange måder hvorpå man kan få et godt og erotisk sexliv. Vi har her samlet lidt gode råd, som kan hjælpe med at ruske lidt op i jeres sexliv.

Sig søde ting til din partner

Det er vigtigt at du ofte kommer med søde komplimenter til din partner. Det kan være en sød SMS, eller en sød lille besked i madpakken. Det er en rigtig god måde at blive mere erotiske med hinanden. Så vi anbefaler at du siger søde ting til din partner, og på den måde tænder den lille flamme, der kan gøre den store forskel i soveværelset.

Læs en erotisk bog

Sommetider kan det være, at alt, der mangler, er lidt frækt fantasi. En erotisk bog, kan være lige det der kan få dig og din partner st stødet. Her kan i finde noget frække ideer, og fantasier. På den måde kan i blive inspireret til spændende massage, og til at udleve jeres hemmelige fantasier. Så der er masser af gode grunde til at finde den erotiske litteratur frem.

Prøv noget nyt erotisk legetøj

Hvis jeres parforhold søger noget nyt og fræk inspiration, kan noget erotisk legetøj være en spændende udfordring. Der er masser af frækt sexlegetøj at vælge imellem, men en sexgynge er blandt de meget populære valg.

Det der har gjort en sexgynge så populær, er at du og din partner kan benytte den, til et utal af sexstillinger. Du skal dog være opmærksom på hvor du hænger sexgyngen op, da den skal kunne bære jeres vægt. En sexgynge sætter i den grad gang i sexlivet, og i kan finde inspiration til hvordan dette frække erotiske legetøj kan bruges på internettet.

Brug mere tid på forspil.

Det kan være en god ide at bruge mere tid på på forspil. Mange ser det som noget der skal overstås. men det kan være en god ide at give sig god tid, og lade det varer op til 30 min før i går i gang. Det kan også gøres ekstra frækt, hvis i sender hinanden frække billeder, før forspillet går i gang.

Prøv nye stillinger

Det kan virke som et helt logisk tip, men det virker faktisk rigtig godt. Mange benytter de samme stillinger hel tiden, og det kan være godt med lidt ny inspiration og ændringer. Der er masser af steder at finde måder at være sammen på, og det kræver ikke mange søgninger på internettet, før i kan finde nye spændende stillinger.

Frækt tøj

Det kan være en god ide at tage frækt tøj på for at pirre hinanden. På den måde kan i få sat gang i fantasien, og det er godt at få snakket om, hvad der tænder din partner. Det kan være en fræk sekretær, en skolelærer, eller noget helt andet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *