Promover dit firma eller dit arrangement med en smart keyhanger

Keyhanger

Der er mange forskellige måder man som firma, organisation eller leverandør kan gøre reklame for sig selv på. Rigtig mange bruger også utrolig mange penge på at reklamere via ting som tv, radio, skilte eller reklamer på de sociale medier. Disse er helt sikkert effektive, men de kan være hårde for økonomien. Og faktisk er der nemmere og langt mere billige måder at gøre opmærksom på sig selv på. En af disse opstår, når man deltager i store møder, messer, konferencer eller lignende. Her kan man nemlig tage specialdesignede keyhangers med.

En keyhanger er en smarte snor, ofte i stof eller plastik, som man har et ID-kort af plastik, billet, indgangsbevis eller pressekort hængende i. Ofte er snorene brede, og det er her muligheden for promovering opstår. På selve keyhangeren kan man nemlig få trykt et logo, et symbol eller en tekst, som har noget med ens firma eller organisation at gøre. En keyhanger med eget tryk er en diskret, men alligevel effektfuld måde at gøre opmærksom på sig selv på. Når folk går rundt med dem om halsen er det nemlig umuligt ikke at vække opmærksomhed.

Bestil keyhangers til arrangement

Keyhangers kan især være en god idé, når man er afholderen af et arrangement, hvor folk skal kunne vise deres identifikation. Her skal de typisk alligevel have et navnekort i en kortholder plastik om halsen, og så kan man jo lige så godt gøre reklame for sig selv imens. Her er det perfekt at bestille keyhangers med eget tryk. På den måde vil alle deltagerne gå rundt med ens logo, og de vil både selv se det og vise det frem til andre. Det kan også være en mulighed for at leje lidt med grafik og visuelt udtryk.

Selvom man ikke står bag et arrangement, kan det dog være en god idé at forsyne sine ansatte eller sine frivillige med keyhangers. Hvis man arbejder et sted hvor man skal bruge navne- eller identifikationskort, så skal man jo også bruge noget at hænge det i. Og her kan man lige så godt levere en smart og praktisk keyhanger til sine medarbejdere. Dette gør det både nemmere at holde styr på sine ting, men det er også en fin gestus fra arbejdsgiverens side. At gå rundt med samme keyhanger skaber desuden sammenhold internt i firmaet eller organisationen.

Andre metoder til reklame under events

Keyhangers er langt den mest effektive metode til at reklamere for virksomheden under et event eller arrangement. Men der er også andre måder at promovere sig selv på. For eksempel er bannere altid en god idé. Man kan købe transportable bannerholdere, som man kan stille op rundt omkring eller ved ens stand. Brochurer spredt ud på de forskellige borde er også altid en fin løsning. Derudover man kan dele små goodie bags ud, hvor man også sniger noget info om sug selv ned i. Mulighederne er mange, og det behøver som sagt ikke at koste det hvide ud af øjnene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *