Kulturen på Djursland – et trygt sted at bo

museum

Rigtig mange mennesker vælger hvert år at flytte til Djursland. Her er der en helt særlig kultur, og det er et rigtig rart sted at bo. Især mange mennesker, som bor i Aarhus, vælger at flytte lidt væk fra byen og til det smukke Djursland. Men hvad er der egentligt så fedt ved at bo her? Hvor skal du lede efter bolig? Og hvordan gør du?

Disse ting kan du opleve på Djursland

Der er primært tre store grunde til, at Djursland er så populært. Disse er:

  • Afstanden til Aarhus

Når du bor på Djursland, kan du hurtigt komme til Jyllands hovedstad. Det tager 30 minutter i gennemsnit i bil, men selvom du ikke ejer en bil, så er det ganske let at komme med offentlig transport. Så hvis du kommer til at savne bylivet, så er det kun en kort køretur væk fra din nye bolig.

  • Prisen på lejeboliger

Hvis du flytter fra Aarhus til en lejlighed i Rønde eller Hinnerup vil du opleve, at du pludseligt har flere penge mellem hænderne. Det er nemlig ret billigt at bo og leve her. Herudover kan du ofte på mere plads i både boligen, men også i haven.

  • Et aktivt område

Hvis du bor på Djursland, vil du opleve, at der altid sker noget, så det bliver ikke kedeligt, blot fordi du flytter væk fra byen. Hvis du for eksempel bor i en Lejebolig Hinnerup, vil du opleve, at der er mulighed for både kajak, mountainbike, fodbold og meget andet.

Find en lejebolig i Hinnerup, hvis du vil være tæt på byen

Nu kan du læse om to forskellige byer, som er yderst populære på Djursland. Disse er Hinnerup og Rønde.

Du bør flytte i en lejebolig i Hinnerup, hvis du gerne vil være meget tæt på byen. I Hinnerup bor der faktisk over 7.000 mennesker, og så er det blot et stenkast væk fra Aarhus. Så hvis du har separationsangst med byen, så vil Hinnerup var den perfekte beliggenhed for dig og familien. Dette er nemlig et yderst familievenligt område, hvor der er plads til leg og sjov for børnene i et trygt nabolag.

En lejlighed i Rønde giver dig en fornemmelse af byliv

Hvad så med Rønde? En lejlighed i Rønde giver dig også mange muligheder. Du kommer lidt tættere på naturen, men du er stadig tæt på Aarhus.

Herudover er du kun cirka 12 kilometer væk fra Aarhus lufthavn, så hvis du flyver meget, så kan dette være en stor fordel. Rønde er en lidt mindre by, men der er stadig masser af liv, så der er rig mulighed for at møde nogle flinke mennesker, som allerede bor i byen.

Alt i alt kan man sige, at Djursland er et helt unikt område i Danmark. Her hersker der en kultur, der bedst kan beskrives som åben. Her findes der en masse fantastiske mennesker, hvilket er forståeligt nok. For hvis man bor i så lækkert et område, så kan man vel ikke andet end at smile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *