En forlovelsesring markerer starten på en ny fremtid

Forlovelsesring

En forlovelsesring er forhåbentlig en genstand man kun køber en gang i sit liv. Ringen markerer starten på en smuk fælles fremtid. Derfor skylder du dig selv og din kommende brud at skabe et mindeværdigt øjeblik hvor forlovelsesringen skal bruges.

Selvom det kan lyde gammeldags er det god kutyme og respektfuldt at spørge kvindens far om tilladelse til at fri til datteren. Mange tror fejlagtigt det handler om at man ser kvinden som ejendel og derfor spørger om man må ”eje”. Sådan er det ikke mere. I dag handler det om at vise respekt overfor faderen (og moderen) ved at fortælle om ens intentioner for datteren. Så selvom det kan virke gammeldags så tjener det et godt formål og din kommende brud vil sætte pris på gestussen når hendes forældre fortæller hende at du spurgte om lov først.

Du kan eventuelt købe forlovelsesringen i forvejen og vise ham den. Her er det vigtigt du vælger en ring som er tro mod hendes personlighed og af en tilpas størrelse og værdi at den viser at du elsker hende. Det er ikke pengene som afgør det, men hun vil værdsætte at du har brugt penge på en ordentlig ring til hende.

Når du har fået tilladelsen af forældrene kommer det vitale. Hvor skal du fri henne? Skal det være på en restaurant, skal det være derhjemme, eller skal det være et utraditionelt sted. Nedenfor kan du læse flere gode steder hvor du kan fri til din kommende brud:

  • Østerbro: Skal det være udendørs er Kastellet eller Østre Anlæg oplagte steder. Skal det være en lækker restaurant kan steder såsom Restaurant Tio Marios eller Restaurant Esplanaden 48
  • Frederiksberg: Skal det være udendørs kan området omkring Frederiksberg Slot anbefales og hvis du vælger den alternative løsning kan Zoologisk Have være en oplagt mulighed. Vil du have den kulinariske oplevelse så kan steder såsom Frederiks Have eller Restaurant Krebsegaarden varmt anbefales.
  • Vesterbro: Teknisk set er Tivoli placeret på Vesterbro alternativt kunne frieriet foregå på et af de mange spabade der ligger i området. Skal det være en madoplevelse Brasserie Degas eller Restaurant Cofoco
  • København generelt: Der findes utallige smukke området du kan bruge til at fri i både indendørs og udendørs: Kongens Have; Fælledparken ; Kanalrundfart.

Foruden et godt sted at fri er det vigtigt at du frier i forhold til din kærestes personlighed. Er hun frembrusende og udadvendt kan du overveje et stort offentligt frieri. Der hvor der er en menneskemængde rundt om dig som klapper når hun siger ja. Er din kæreste din introverte type så bør du overveje at fri mere afdæmpet. Eksempelvis med en romantisk picnic i en af de mange haver. Det er kun fantasien som sætter grænser, men husk det behøver ikke at være stort og pompøst fordi det er en trend. Det vigtigste er du frier på en måde du kan stå inde for og en måde som din kæreste værdsætter. For det er jeres kærlighed der bliver forenet og derfor skal I ikke ligge under for omverdens pres for at gøre tingene på en anderledes måde.

Du skal bare huske en vigtig detalje. Når først forlovelsesringen er sat på finger så siger den gamle tradition at du kun har et år før bryllupsklokkerne skal lyde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *