Bliv klogere på markedsføring

Help Marketing Bogen

Markedsføring af virksomheden kan være en svær ting, især hvis ikke rigtig har gjort det før. Derfor kan det være en rigtig god idé at søge inspiration og finde frem til de folk, som rent faktisk ved en masse om markedsføring.

Det kan være, I har en rigtig god kommunikationsafdeling, som skal have et spark fremad, eller det kan være, I er nødt til at hyre hjælp ude fra til at få styr på det hele og finde frem til, hvordan I skal markedsføre.

Det kan selvfølgelig gøres på flere måneder, og det behøver ikke være, at I hyrer et reklamebureau til at styre jeres markedsføring. Det kan også være, at I finder en bog om markedsføring og på den måde kommer i gang.

Brug internettet

Vil I gerne starte selv og få styr på jeres markedsføring, kan I starte på det store internet. Selvom det måske virker fjollet, så er der rigtig, rigtig meget information derude, som I kan bruge til noget. E-bøger, podcasts, artikler, blogindlæg. Det handler for jer bare om at kunne skelne i det og finde frem til det, som giver mening for jer.

Det skader sjældent at bruge tid på at blive klogere online og læse en masse om, hvad der rykker lige nu både online og offline indenfor markedsføring. Det kræver bare, at man er god til at sortere bag efter og se, hvad der passer til ens virksomhed.

Bog om markedsføring

Ligesom internettet har mange forskellige informationskilder, kan du også være heldig at finde bøger, som åbner op for forskellige facetter af markedsføringen. Blandt andet findes der en bog om markedsføring på de digitale platforme, hvor du kan blive klogere på, hvordan I laver en digital strategi, der holder, hvordan I bruger jeres sociale medier, og hvordan I kan producere noget fedt indhold, som kan spredes ud.

Ofte er den type af bøger gode at have, fordi de indeholder så meget information og kan give dig nærmest en køreplan fra, hvor I er nu, til hvor I gerne vil være. Og er I en lille virksomhed, der ikke har arbejdet med markedsføring før, så kan det være en god idé.

Prøv tingene af

Når I så er blevet klogere på det hele, uanset om I har læst en bog eller søgt på internettet, så er det også vigtigt, at I springer ud i det og prøver tingene af. Eksempelvis kan I roligt prøve ting af på de sociale medier og prøve lidt, hvordan det passer til jer, og hvilke medier der måske passer til jeres indhold bedre end andre.

Især hvis det ikke er noget, I har gjort så meget før, skader det ikke at prøve lidt forskelligt. Det koster ikke noget, fordi I for eksempel ikke rangerer så højt i Googles resultater, eller ikke har så mange følgere på Facebook. Så gør det måske ikke så meget, at I prøver med forskellige typer af opslag. De kan altid slettes igen, når I først har fået vind under sejlene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *