3 gode råd der kan give dig weekend hurtigere

Chips og slik

Der er få ting værre end at komme hjem dødtræt om fredagen og være så klar til weekend – blot for at finde ud af at der også liiiige skal støvsuges… og gøres badeværelse rent… og hentes vasketøj… og købes ind… og listen bliver bare ved og ved og ved, og pludselig virker weekenden lysår væk.

Der er heldigvis nogle ting du kan gøre for i det mindste at halvere listen, og så virker fredag endelig igen knap så meget som endnu en hektisk arbejdsdag.

Nogensinde hørt om nettet?

Vi lever i sandhed i teknologiens tid, og hvorfor ikke udnytte at alting efterhånden kan findes på nettet? Du kan ligeså godt strege indkøbet af din liste, for det kan gøres hurtigt og nemt, fra din computer i stuen. Så behøves du ikke længere tænke på lange køer eller dumt høje priser på fredagsslikken.

Du hopper bare på onlinekiosken.dk og så finder du et utal af valgmuligheder indenfor slik, chips, sodavand eller andre lækkerier du normalt ville kunne finde i en stoppet slikbutik. Som kirsebærret på toppen af det hele, så får du endda al’ snolderen til nogle fair priser, og det kan blive leveret til dig efter blot 1-2 hverdage.

Du kan altså få indkøbet ordnet torsdag, og fredag behøves du slet ikke tænke på det, da det her simpelthen kan blive leveret lige til døren. Det har aldrig været nemmere at være en slikmund med lyst til billig chips og slik.

God musik er kuren på alt (næsten i hvert fald)

Bliver rengøringen for kedsommelig, så er musik den bedste kur. Ved at stoppe noget god musik i ørerne, kan elv de mest mondæne pligter bliver forvandlet til en fest.

Næste gang du er ude i byen, kunne du derfor overvejer at investere i et par gode høretelefoner så du, udover at høre musikken i god kvalitet, også overhovedet kan høre den, over den sikkert meget larmende støvsuger.

Selv når du ikke gør rent, så er et par gode hovedtelefoner altid gode at investere i, da de kan gøre livet meget mere festligt.

 

Med gode venner kan man det meste

Selv når man laver pligter, føles det lidt som weekend alligevel, hvis man gør det sammen med nogen man kan lide. Inviter en eller to venner over, uddel pligterne, sæt god musik på og sæt i gang!

Det hele går meget hurtigere når man er flere om det, og I kan slutte dagen af under et tæppe med en god film, eller med en forfriskende bytur, velvidende at I/du kan komme hjem til en dejlig ren lejlighed og med en planløs weekend. Der er også altid lidt bedre plads til at have tømmermænd hvis rengøringen er overstået og slikken allerede står klar i en skål på køkkenbordet.

Trods du stadig har ting du skal have gjort fredag, vil den altså glide let over i weekend, og kort tid efter pligterne er overstået, vil du have det så sjovt at du helt har glemt al’ den stres du følte bare kort tid forinden.

Posted in Mad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *