Træn hvor som helst og når som helst

motion

Der er ingen undskyldninger for ikke at få trænet, da der uendeligt mange muligheder for at træne. Du kan træne stort set alle steder, når du har tid og lyst. Du kan træne i fitnesscenteret, som mange vælger at gøre, men du kan også træne derhjemme eller på ferien.

Træn derhjemme

Du kan vælge at træne derhjemme, men det kræver selvfølgelig noget træningsudstyr, eller en træningsmaskine. Du har masser af muligheder for at træne derhjemme, det gælder både dig der har masser af plads, men også dig med minimal plads.

Hvis du har masser af plads, måske et helt rum, der kan bruges til udstyr. Så kan du overveje at indrette dit eget motionsrum, som kan bestå af diverse træningsmaskiner og vægte. Læs evt. denne artikel fra business.dk, hvor du bliver guidet til hvordan, du indretter det perfekte hjemmefitness.

Træn på ferien

Der er også masser af muligheder for at træne på ferien. Du behøver ikke at medbringe det helt tunge udstyr, men derimod let og simpelt udstyr. Faktisk behøver du ikke engang noget udstyr, da en løbetur eller gåtur også kan være en god og effektiv motionsform.

Vil du have flere idéer til en aktiv ferie? Så få gode idéer her til hvad du kan medbringe for en god træning på ferien.

Motion på arbejdet

Der er mange der ikke får trænet, og det skyldes ofte at de arbejder for meget. Det er måske ikke dig som ansat, der kan gøre noget ved det, men hvis du selv er selvstændig, så er der masser af muligheder for at presse lidt motion ind i arbejdsdagen. Faktisk er motion med til at gøre din arbejdsdag mere effektiv. Så hvis du får bevæget dig i blot 30 minutter i løbet af din arbejdsdag, så vil jeg godt garantere, at du kan arbejde meget mere effektivt efterfølgende. 180grader.dk har skrevet en kanon god artikel om, hvorfor det er værd at indføre motion på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *