Skal din brudekjole vare for evigt? Tag den på et renseri i Hellerup

brudekjole

Ens bryllupsdag er en ganske særlig dag for mange mennesker. Det er en dag hvor man fejrer kærligheden og skaber evige minder med sin livsledsagerske. Derfor er der også rigtig mange kvinder som ønsker at bevare og gemme den brudekjole som de bar på dagen, som et evigt minde om den store begivenhed. Nogle ønsker ligefrem at bevare kjolen som et arvestykke til den næste generation, imens andre igen ikke har helt så sentimentale grunde til at bevare sin brudekjole, men derimod helt andre og mere praktiske grunde, såsom et ønske om et videresalg af kjolen. Hvad end man ønsker der skal ske med ens kjole, er alfa og omega dog at kjolen skal være lige så smuk og præsentabel, som da den var helt ny. Dette er dog ikke altid tilfældet, når brylluppet er overstået.

Find et renseri i Hellerup her.

Et renseri i Hellerup kan fikse de skader som kjolen har lidt under festdagen

Et bryllup er først og fremmest en festdag og mange brude ønsker at beholde kjolen på hele dagen og altså ikke kun i kirken. Derfor skal kjolen igennem mange forskellige begivenheder i løbet af dagen, som ikke altid er det bedste for den hvide farve og det sarte stof. På en bryllupsdag bliver gæster, brudgom og brud både udsat for storslåede festmåltider, god vin i lange baner og fotografering på diverse lokationer. Hertil kommer at mange bryllupsfester som finder sted om sommeren, holdes udenfor i haver. Bryllupskjolen bliver altså eksponeret for madrester, for vinpletter, for pletter fra græs og udendørssnavs. Desuden kan det være tungt og varmt for bruden at gå en hel dag i sin kjole og i fuld makeup og der er derfor en vis sandsynlighed for at kjolen også bliver beskidt fra svedpletter og makeuprester. Alle dette er noget som uundgåeligt vil få kjolen til at blive snavset og ikke se særlig ny ud. Det er der dog råd for; et renseri vil kunne klare denne opgave.

På et renseri i Hellerup vil brudekjolen for den bedste og mest nænsomme behandling

Når bryllupsdagen er overstået og kjolen nu har lidt det skade den har, er det vigtigt ikke at vente for længe inden man tager den til rens. Jo længere man venter, des sværere bliver det nemlig at rense den helt perfekt, fordi alt snavset vil have sat sig bedre fast i stoffet, hvilket gør at det bliver sværere at rense den uden at gøre skade på stoffet. Brudekjoler er ofte meget sarte, fordi de ofte bliver lavet af stoffer som silke eller blondestof. Desuden er de ofte besat med smukke sten, perler og pailletter, som man også skal passe på og arbejde uden om. Alt dette skaber en udfordring, men jo hurtigere man får afleveret sin kjole til rens efter ens brylluppet, des mere sikker vil man kunne være på at få en kjole tilbage som er så god som ny, og som derfor vil kunne sælges videre, eller hænge som det smukkeste minde i ens skab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *