Pynt fødselsdagsbordet med et Georg Jensen bordflag

dansk-flag

For mange er fødselsdage forbundet med en masse traditioner. Lagkage, boller og varm kakao kan være eksempler på elementer, som hører hjemme til en fødselsdag. Flag hører også til hos de fleste. Og hvorfor ikke pynte ekstra fint op med et Georg Jensen bordflag som dette. Det fine bordflag kan bruges til fødselsdage eller andre specielle lejligheder, hvor der er noget at fejre. Flaget er enkelt og simpelt i sit design og vil dermed passe ind hos de fleste. Det vil helt sikkert være med til at skabe den helt rigtige feststemning.

Du kan eventuelt starte en tradition, der går ud på, at Georg Jensen bordflaget skal stå ud for den person, som bliver fejret den pågældende dag. Eller du kan selvfølgelig også bare sætte det på bordet. Det behøver heller ikke at stå på spisebordet, men kan måske stå på en skænk eller i vindueskammen, når der er noget at fejre.

Et flag med lang levetid

Georg Jensen bordflager er fremstillet i poleret rustfrit stål. Selve dannebrogsflaget er i polyester. Disse materialer betyder, at flaget er ganske holdbart, og du kan derfor bruge det i mange år frem. Dermed er det helt perfekt til at skabe nye traditioner i familien. I modsætning til de almindelige bordflag, man kan købe de fleste steder, og som er lavet i pap, papir og plastik, så kan et Georg Jensen bordflag tåle lidt mere. Det er klart, at det nok ikke egner sig til at blive leget så meget her, så det kan være en god idé at supplere med de andre flag i papir. Især hvis der er børn til stede.

Flaget har en fin størrelse, så det ikke bliver alt for dominerende, hvis det står på et bord. Heller ikke selvom du ikke har verdens største spisebord. Det er nemt at tage frem, når det skal i brug, og er det blevet lidt støvet, så er det nemt at tørre det af.

En god gaveidé

Et Georg Jensen Bordflag er også en god gaveidé. Det er for eksempel populært at give som en af de første gaver til en lille ny verdensborger, for eksempel til en af de første fødselsdage eller til en barnedåb eller navngivning. Det er en god gave, fordi et Georg Jensen bordflag kan holde i mange år. Flaget kan tages frem til barnets kommende fødselsdage og andre begivenheder, hvor barnet skal fejres. Det vil skabe en masse gode minder og give barnet en særlig tilknytning til flaget.

Men det behøver ikke kun at være en gave til et barn. Mange andre kan få glæde af et Georg Jensen bordflag, da de fleste mennesker på et tidspunkt vil have noget at fejre. Det er ikke kun fødselsdage, der fejres med flag, men også mange andre begivenheder. Og så passer det fine flag ind i de fleste hjem. Det kan også være, at du bare vil forkæle dig selv med et Georg Jensen bordflag, fordi du synes, det vil passe godt ind hos dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *