Leg spion med lækre gadgets

spion

Vi er alle blevet inviteret til udklædningsfesten, hvor man tænker ”’årh nej, hvad skal jeg dog klæde mig ud som?” Det kan være din begegstring har været begrænset, for du orker ikke at kigge på kostumer, og du kan egentlig ikke finde ud af at sy. Igennem de seneste år er interessen for spionage og spioner vokset, og i sær i forhold til de nye James Bond film, er der kommet opmærksomhed på det mystiske spionliv. Hvis du gerne selv vil lege spion, være det i fritiden, eller til fastelavnsfesten, findes der mange forskellige ting du kan få, så du kan føle dig som en rigtig spion. Denne artikel vil give et godt overblik over, hvilket spionudstyr du skal have, for at fuldende din spionudklædning, og i hvert fald so minimum et overblik over, hvordan du kommer til at føle dig som en spion ved hjælp af nogle lækre gadgets – Som du finder her.

Gadgets er en spions bedste ven

Gadgets er generelt bare fede, og med deres elektroniske egenskaber, føler enhver sig som en spion, hvis de har de rigtige gadgets ved hånden. Smartwatches er et godt valg, hvilket da også har medført, at mange allerede har anskaffet sig et smartwatch. Her kan du tale håndfrit til dit dit ur, og føle dig som en rigtig spion, der adlyderer ordre fra kommandocentralen. Du kan derudover få rigtigt mange apps på dit smartwatch, der helt sikkert vil hjælpe dig med at føle dig som en spion. Du kan bruge GPS apps på dit smartwatch, og føle dig som James Bond, med dit spion udstyr lige ved hånden. Droner er også blevet meget populære, og især droner med kamera bliver langet over disken i spandevis. Enten har fjernbetjeningen til dronen en indbygget skærm, hvor du kan følge dens færden i luften, eller også er der mulighed for, at du kan koble din smartphone til og på den måde følge med. Med dronen kan du flyve rundt og udspionere. Men husk dog alligevel ikke at snage i folks haver osv.! Med dronen kan du tage fantastiske billeder og videoer, hvor du samtidig føler dig som en rigtig spion.

Action kamera med flere formål

De såkaldte action kameraer er også meget populære for tiden. Du har her et kamera, der virkeligt kan bruges til mange forskellige ting. Vil du overvåge fuglene i deres fugle hus? – Så brug dette kamera. Vil du tage undervandsbilleder, mens du dykker på ferien? – Så er det også noget for dig. Eller vil du overvåge dit hus, eller et andet sted, hvor du vil føle dig som en spion? – Så kan de fleste action kameraer sættes op næsten på hvilken som helst overflade, og de tager knivskarpe billeder og videoer. Kameraerne kan sættes op flere af gangen, så du får flere vinkler på det, du gerne vil overvåge.

Disse gadgets er bare nogle få ud af rigtigt mange, som du kan bruge, hvis du vil føle dig som en rigtig spion. Til udklædningsfesten ifører du dig et jakkesæt, tager dit nye smartwatch på, og så er du så godt som klar til at blive ansat af MI6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *