Drømmer du om at starte en ny virksomhed?

virksomhed

Du har ideen. Du har visionen. Nu mangler du bare at oprette selskabet og realisere din drøm. I Danmark er et anpartsselskab den foretrukne virksomhedsform både for dem, der for første gang skal oprette en virksomhed, og for dem, der har drevet selskab før. Der er flere grunde til, at anpartsselskaber er det mest populære valg. For det første er det meget let og lige til at stifte et ApS-selskab – og vi står klar med en hjælpende hånd under hele processen. Men det er ikke den eneste grund: Udover professionel vejledning og et overskueligt overblik, er det også blevet endnu lettere økonomisk at oprette et anpartsselskab end nogensinde før. Fra 1. Januar 2014 begyndte de nye regler i selskabsloven at træde i kraft, som gør at du som stifter kan starte et anpartsselskab med en selskabskapitel på kr. 50.000 i stedet for de forhenværende kr. 80.000. Det er en besparelse på kr. 30.000 og dermed tredivetusinde kroner lettere at begynde at realisere drømmen om et anpartsselskab nu.

Mange vælger netop virksomhedsformen anpartsselskab, fordi man som stifter ikke hæfter sig personligt ved sin virksomhed, som man for eksempel gør hvis man opretter en selvstændig virksomhed. Det betyder, at du kan føle dig tryg, hvis din virksomhed af en eller anden grund skulle gå konkurs, for når der er tale om et ApS-selskab er der ingen kreditorer som kan gøre krav på din formue, i modsætning til for eksempel en selvstændig virksomhed. Det er for mange en kæmpe fordel, især hvis man vover sig ud på et usikkert marked.

Det er selvfølgelig også muligt at oprette et ApS-selskab på et trygt marked. Men uanset om du er lidt sikker eller 120 procent sikker på din idé, så er det altid en fornuftig idé at lade dig guide af en professionel rådgiver, sådan så du får mest ud af dit nye ApS-selskab som muligt og får alle de juridiske dokumenter i orden.

Danmark er kendt for at være et fantastisk land for iværksættere, netop fordi det er hurtigt og nemt at oprette et selskab og et CVR-nummer. Hvert år stiftes der over 2000 nye virksomheder, og derfor er ekspertisen og erfaringen i topklasse, når du vælger at blive guidet af os. På den måde kan du stille alle de spørgsmål der måtte være i forbindelse med at stifte et nyt anpartsselskab, og vi står altid til rådighed med ekstraordinær service og hurtige responstider. Vi er kendt for at levere en god sagsbehandling til hver en tid, og uanset om du er ny eller erfaren selskabsejer, så betaler det sig at have en dygtig advokat med på sidelinjen fra begyndelsen.

Selskabets stiftelse

Når du har besluttet dig for at stifte et ApS-selskab, skal det som det første registreres hos Erhvervsstyrelsen, før end du kan begynde at drive det som virksomhed i Danmark. Ud over det mest væsentlige, nemlig lysten og passionen for at drive en virksomhed, er der nogle specifikke krav til stifteren af et ApS-selskab for registreringen af det. Det er for eksempel krav om alder, statsborgerskab og en selskabskapitel på mindst kr. 50.000. Du kan få din advokat eller dit advokatselskab til at stå for registreringen af dit selskab til Erhvervsstyrelsen. Det kræver at du sender dine oplysninger og dokumenter på, at du opfylder kravene til at stifte et anpartsselskab, og så sørger vi for resten. Det hele kan klares online via vores søgningsformular på hjemmesiden. På den måde kan du have et nyt selskab og CVR-nummer klar på 1-2 arbejdsdage.

Det lyder simpelt, og det er det også, men inden du tænker at tage hele arbejdet på dine skuldre og klare opgaven selv, så er det vigtigt at huske på, at en oprettelse af ApS-selskab er meget mere end at fremvise nogle dokumenter over for Erhvervsstyrelsen. Det er kun naturligt, at der vil blive rejst mange spørgsmål undervejs, også efter at selskabet er oprettet. Derfor anbefaler vi vores rådgivning og service, så du kan være tryg under hele processen og altid have mulighed for at kontakte os, når du har behov for råd og vejledning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *